University of California Los Angeles (UCLA)'a Düzenlenen 7 Günlük Teknik Program

Ülkemizi depreme hazırlama ve depremler sonrasında hızlı hasar tespiti yapmak amacıyla Yapı Sağlığı İzleme sistemlerinin kamu binaları öncelikli olmak üzere kurulumu ayrıca yenilikçi yöntemlerle değerlendirilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, DASK ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) olarak University of California Los Angeles (UCLA)'a 7 günlük teknik program düzenliyoruz.

Ev sahipliği ve proje ortaklığından dolayı Sayın hocamız Prof. Dr. Ertugrul Taciroglu'na teşekkür ederiz.

Teknik Ekibimiz:
Karadeniz Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Hocalarımız Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık ve Dr. Ögr. Üyesi Fatih Yesevi OKUR,
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Hasar Tespit Daire Başkanı Tuğrul Sezdirmez,
DASK Ankara Hasar Müdürü Serdar Göçmez,
Bakanlığımız Hasar Tespit Kahramanları:
Serkan Eyüp AK, Umur DOĞAN, Burak Savaş, Abdullah KARAYAĞLI, Ali Cemal Deliduman, Ahmet Dursun Parlak

20 Nisan 2024