University of California Los Angeles'a Düzenlenen Teknik Program Kapsamında UC San Diago'da Bulunan Sarsma Masasına Teknik Ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, DASK ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) olarak University of California Los Angeles (UCLA)'a düzenlenen 7 günlük teknik programın 2. gününde UC San Diego'da bulunan 7x12m boyutlarında, 6 eksenli ve 3m/sn hız kapasiteli dünyadaki en kapasiteli sarsma masalarından bir tanesine ziyaret gerçekleştirildi. 20 yıldır birçok projeye imza atan ve hocalarımızın da dahil olduğu teknik ekibe detaylı bilgiler veren Prof. Joel Conte'ye teşekkür ederiz.

Ayrıca, UC Irvine kampüsünde görev yapan ve yıllardır ortak çalışmalar yürütülen Prof. Ayman Mosallam'a da ziyaret gerçekleştirildi. KTÜ'den birçok araştırmacıya ev sahipliği yapan değerli hocamıza nazik ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Teknik Ekibimiz:
Karadeniz Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği Bölümünden Hocalarımız Prof. Dr. Ahmet Can Altunışık ve Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yesevi OKUR,
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Hasar Tespit Daire Başkanı Tuğrul Sezdirmez,
DASK Ankara Hasar Müdürü Serdar Göçmez,
Bakanlığımız Hasar Tespit Kahramanları:
Serkan Eyüp AK, Umur DOĞAN, Burak Savaş, Abdullah KARAYAĞLI, Ali Cemal Deliduman, Ahmet Dursun Parlak

20 Nisan 2024