Mart

DOKKAF 2022 - 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı

Deniz Bilimleri Fakültesi

Değerli Öğrencilerimiz,

4-5 Mart 2022 tarihlerinde Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı düzenlenecektir.

Fuara katılmak isteyen öğrencilerimizin fuar alanına girebilmeleri için https://dokkaf.com/ adresinden kayıt yapmaları gerekmektedir.

4-5 Mart 2022 tarihlerinde öğrencilerimizin fuar alanına ulaşımını sağlamak üzere Trabzon Belediyesine ait körüklü bir otobüs Of İlçesi'nden saat 9'da kalkacaktır. Fuara katılacak öğrencilerimizin saat 9.00 civarında Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi önündeki durakta hazır olmaları önemle rica olunur. Otobüsün önünde Dokkaf ile ilgili afiş olacaktır. Aynı otobüs, 16.30 da fuar alanından aynı güzergahta dönüşe geçecektir.

4-5 Mart 2022 tarihlerinde Kanuni Kampüsü içinden de saat 9'da başlayarak fuar alanına ring servisler olacaktır. Ring servis kalkışları Orman Fakültesi önünden yoğunluğa göre 1.5-2 saat aralıklarla gerçekleştirilecektir.

Fuarın tüm öğrencilerimiz için verimli geçmesini temenni ederiz.

Önemle duyurulur.

Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanlığı