2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Birinci, İkinci ve Üçüncü Sınıf Öğrencileri için Beyaz Önlük Töreni

14 Mayıs Türk Eczacılar Günü kutlamaları kapsamında her yıl birinci sınıf öğrencilerimiz ile yapılan geleneksel önlük giydirme törenimiz pandemi sürecinde törenleri yapılamayan ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimizin de katılımlarıyla 16 Mayıs 2022 tarihinde KTÜ Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Hasan Saka Salonu’nda gerçekleştirildi.

Davetimizi kırmayarak törenimize katılan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Akif CİNEL’e, 18. Bölge Trabzon Eczacılar Odası Başkanı Ecz. Çetin KANSIZ’a, 18. Bölge Trabzon Eczacılar Odası Genel Sekreteri Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’a, Selçuk Ecza Trabzon Şubesi Müdürü Yusuf KUTLU’ya teşekkür ederiz. Törenimizin hazırlanmasında emek veren ve katılım sağlayan tüm öğretim üyelerimize, idari personelimize, akademik hayatlarında başarılar dilediğimiz sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerine ayrıca teşekkür ederiz.

11 Haziran 2022