haberler

5. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi!

Fakültemiz beşinci danışma kurulu toplantısı 30 Eylül 2022 tarihinde fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ufuk ÖZGEN başkanlığında KTÜ Eczacılık Fakültesi Dekanlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya TEB 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Özlem UĞURBAŞ ASLAN, Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray KOÇHAN, serbest eczacılar Dr. Ecz. Aysel ÖZEKİN ve Ecz. Necdet DURGUN, Santa Farma İlaç San. ve Tic. A.Ş. Ar-Ge Direktörü Ersin YILDIRIM, KTÜ Farabi Hastanesi eczacısı Merve KILIÇ, Giresun Selçuk Ecza Deposu’ndan hukukçu eczacı Tuğçe AYDIN, fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Nurettin YAYLI ve ayrıca fakültemiz dekan yardımcıları Doç. Dr. İnci Selin DOĞAN ve Dr. Öğr. Üyesi Sevda TÜRK katıldılar.

Toplantıda fakültemiz ve danışma kurulunun görevleri, kurulun yapısı ile ilgili genel bilgiler verildikten sonra; özellikle fakültemizin eğitim öğretiminin geliştirilmesi, öğrencilerimizin sektördeki farklı iş kolları üzerine bilgilendirilmesi, bu hususta yapılabilecek ders, çeşitli eğitim ve faaliyetlerle öğrencilerimizin daha nitelikli ve vizyon sahibi eczacılar olarak mezun edilmesi hususunda görüş birliğine varıldı.

Fakültemize yaptıkları katkılardan dolayı toplantıya katılan değerli konuklarımıza ve fakültemiz öğretim üyelerine teşekkür ederiz.


03 Ekim 2022