Eczacılık Fakültesi 7. Mezuniyet ve Yemin Töreni Gerçekleştirildi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 7. Mezuniyet Töreni 22 Haziran 2022 tarihinde KTÜ Atatürk Kültür Merkezi Hasan SAKA Salonu'nda sayın rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Mezuniyet törenimize destekleri ve katılımlarından dolayı Maçka Belediye Başkanı Ecz. Koray KOÇHAN’a, 18. Bölge Trabzon Eczacı Odası Başkanı Ecz. Çetin KANSIZ’a, genel sekreteri Ecz. Özlem UĞURBAŞ ARSLAN’a , yönetim kurulu üyesi Ecz. Turgay BIYIK'a, Akgün Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal AKGÜN'e, Selçuk Ecza Deposu Yürütme Kurulundan İlknur ŞİRİN YANAR'a, fakültemiz öğretim üye, elemanı, uzman, kimyager ve tüm personeline, çok sevgili öğrencilerimize ve kıymetli velilerimize çok teşekkür ederiz.

07 Temmuz 2022