Fakültemiz Akademisyenlerinin En İyi Poster Ödülü Başarısı

Türk Biyokimya Derneği tarafından 26-30 Ekim 2022 tarihleri arasında Ilıca Hotel, Çeşme'de gerçekleştirilen Uluslararası Biyokimya Kongresi 2022 // 33. Ulusal Biyokimya Kongresi'nde “Yeni Zn(II) ftalosiyanin bileşiğinin akciğer kanser hücreleri üzerindeki fotodinamik tedavisinde Toll Benzeri Reseptörlerinin rolü” başlıklı bildirisi ile fakültemiz öğretim üyesi Doç. Dr. Burak BARUT en iyi poster ödülüne layık görülmüştür.

Çalışmada emeği geçen üniversitemizdeki diğer hocalarımızın listesi aşağıda verilmiştir;
-    Arş. Gör. Yasemin Altun (KTÜ Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı)
-    Arş. Gör. Didem Akkaya (KTÜ Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü Biyokimya Anabilim Dalı)
-    Dr. Öğr Üyesi Elif Nur Barut (KTÜ Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmakoloji Anabilim Dalı)
-    Dr. Hüseyin Baş (KTÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü Anorganik Kimya Anabilim Dalı)
-    Doç. Dr. Can Özgür Yalçın (KTÜ Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bilimleri Bölümü Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı)
-    Prof. Dr. Zekeriya Bıyıklıoğlu (KTÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü Anorganik Kimya Anabilim Dalı).

Emeği geçen bütün hocalarımızı tebrik eder bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

02 Kasım 2022