Haziran

18. Düşünden Gerçeğine Bitirme Projeleri Sergisi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

‘’18. DÜŞÜNDEN GERÇEĞİNE BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ’’ (13 Haziran 2024, Perşembe Günü, Saat 8:00)

•  Bitirme projeleri ve sunumları ‘’18. DÜŞÜNDEN Gerçeğine BİTİRME PROJELERİ SERGİSİ’’ adı altında gerçekleştirilecektir.
  • 13 Haziran 2024, Perşembe günü, saat 8:00’da Temel Elektrik Laboratuvarında bitirme çalışmaları ve sunumları ziyaretçilere açık olarak sergilenecektir.
  • 12 Haziran 2024, Çarşamba günü saat 17:30 a kadar, Temel Elektrik Laboratuvarında sizlere ayrılan masalarda projeleriniz kurulu ve posterler (eni 70 cm boyu 100 cm olacak) asılı olarak hazır hale getirilmiş olmalıdır. Posterler laboratuvarda masadaki demir çubuklara asılacaktır.
  • Bitirme sunum programımız perşembe günü 08:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Program süresince bütün öğrenciler laboratuvarda bulunmak zorunludur.
  • Jüri üyeleri laboratuvarda prototipleri inceleyip, sorularını sorup değerlendirmelerini yapacaklardır.
  • Saat 16:00 da, Halis Duman Amfisinde toplanılacak ve öğrencilerimize danışmanları tarafından katılım belgeleri verilecektir.
  • En son olarak topluca fotoğraf çekimi ile etkinlik Perşembe günü sona erecektir (Cuma günü planlanan etkinlik iptal edilmiştir).
  • Ayrıca, yüklediğiniz bu bitirme tezi dosyalarınız, ileri bir tarihte incelenecek ve sizlere eksikleriniz bildirilecektir. Bu eksiklikleri tamamlayıp Bitirme Projesi Son Dosya Yükleme arayüzünden tekrar yükleyeceksiniz. Düzeltmelerini yapıp dosya yüklemesini tamamlamayanların mezuniyet belgesine onay verilmeyeceğini de sizlere bildirmek isteriz.

Başarılar diliyoruz.

Bölüm Başkanı