Eylül

2021-2022 Güz Dönemi Ders Uygulamnaları

Bölüm başkanlığı

2021-2022 Güz Dönemi Ders Uygulamaları

Bazı teorik dersler (Yaklaşık %40 oranında) sadece UE ile çevrimiçi verilecektir.

Yüz yüze verilen derslerin bir de çevrimiçi şubesi olacak, öğrenciler yüz yüze veya çevrimiçi olarak dersleri takip edebileceklerdir. Çevrimiçi derslere katılım eşzamanlı veya sonradan olabilecektir.

Laboratuvarlar yüz yüze yerinde yapılacaktır. Derslerin teorik kısımlarında devam zorunluluğu yoktur. Ancak laboratuvar kısımlarına %80 devam zorunluluğu vardır. Laboratuvardan devam sağlayamayan öğrenci o dersten kalır ve devamsız sayılarak final, bütünleme ve mezuniyet sınavlarına alınmaz.

Yüz yüze derslerde bir ders saati 45 dakika, UE de bir ders saati 25 dakikadır.

Sınavlar bölümde yüz yüze yapılacaktır.

Sınavlar ilgili yönetmelik çerçevesinde bağıl not sistemi ile değerlendirilecektir. Bu sistemde mutlak not sistemi sadece sınava giren öğrenci sayısı 10 veya daha az ise uygulanmaktadır.

Ders programları alınan son Senato kararları doğrultusunda güncellenmektedir. Ancak ders yazılımları sırasında öğrencilerimize yardımcı olması amacıyla bu güz döneminde açılan dersler ve sorumluları bölüm web sayfasında “Ders programları” alt sekmesinde yayınlanmıştır.

Açılan dönem dersleri ve sorumluları

%100 Türkçe Ders Programı
%100 İngilizce Ders Programı