Mart

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Güz döneminde Mühendislik Tasarımı Dersini Alacak Öğrencilerin Dikkatine

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı Güz döneminde MÜHENDİSLİK TASARIMI alacak öğrencilerin dikkatine:

• ­­Mühendislik Tasarımı danışman öğretim üyelerinin seçimi 2024 yılı itibari ile öğrencilerimiz tarafından yapılacaktır.
  • 15 Mart 2024 tarihine kadar çalışmayı planladığınız Öğretim Üyelerimizle görüşerek (aşağıda yazılan kural ve kontenjanları dikkate alarak) danışman hocanızı belirleyiniz.
  • Danışman seçimi yaparken çalışmak istediğiniz öğretim üyeleri ile görüşerek proje öneri ve fikirlerinizi aktarabilirsiniz.
  • Danışman belirlendikten sonra konunuzu belirleyerek, TÜBİTAK 2209-a ve TÜBİTAK 2209-B Lisans Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programlarına başvurmak üzere hazırlıklar yapılacaktır. Bu programlara başvuru yapmak zorunludur. Nisan ayı ortalarında başvurular sona erecektir.
  • Mühendislik Tasarımı dersi alan bütün öğrencilerimizin 15 Mart 2024 tarihine kadar Mühendislik Tasarımı Dersi Formunu doldurması gerekmektedir. Form içerisinde, danışmanını belirleyen öğrencilerin danışmanın ismini belirtmesi, danışmanını belirleyemeyen öğrenciler ise 5 adet konu tercihinde bulunması gerekmektedir.
    15 Mart tarihinden sonra danışmanını belirleyemeyen öğrencilerimizin de danışman ataması gerçekleştirilecektir.

Danışman Seçimindeki Kural ve Kontenjanlar:

1) Sadece %100 Türkçe programında ders veren öğretim üyeleri, sadece %100 Türkçe programında eğitim gören toplamda 6 öğrenciye danışmanlık yapabilecektir.

2) Hem %100 Türkçe hem de %100 İngilizce programlarında ders veren öğretim üyeleri; %100 Türkçe programında eğitim gören toplamda 2 öğrenciye ve %100 İngilizce programında eğitim gören 4 öğrenciye danışmanlık yapabilecektir (toplamda 6 öğrenci).

Aşağıdaki tabloda Öğretim Üyelerimizin %100 İngilizce ve %100 Türkçe programlarında danışman olarak alacakları öğrenci kontenjanı verilmiştir.

ÖĞRETİM ÜYESİ

%100 İNGİLİZCE