Haziran

Bitirme Projesi / Mühendislik Tasarımı Sunumları Hakkında Bilgilendirme (Güncellendi)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Bitirme projeleri çevrim içi ve yüz yüze olacak şekilde ayrı ayrı planlanmıştır.

Mühendislik Tasarımı dersi sunumları (2 gurup var) sadece çevrim içi olarak yapılacaktır ve programı çevrim içi programın alt kısmında verilmiştir.

23 Haziran Cuma günü çevrimiçi Bitirme/Mühendislik tasarımı sunumlarımızı da verilen program eşliğinde tamamlayacağız. Çevrim içi  yapılacak Bitirme Projesi / Mühendislik Tasarımı sunum programında kullanılacak LİNKLERE ait bilgiler,  programın alt sayfasında verilmiştir. Bu sunum sırasında görüntülü sunum yapılacaktır ve yaptıkları devreyi ekrandan jürilere göstererek çalıştıracaklardır.

Bitirme projelerimizi yüz yüze olarak 22 Haziran 2023 perşembe günü Temel Elektrik Laboratuvarında sergiliyoruz. Saat 08:30 da  devreleriniz kurulmuş ve posterleriniz asılı olacak şekilde hazır olmalısınız. Program süresince laboratuvarda bulunmak zorunludur. Ayrıca yüz yüze Bitirme projesi sunan bir gurupta eksik olan arkadaşlar varsa(o kişi online katılacak ise), hocaları sınav için geldikleri zaman arkadaşlarına görüntülü ulaşıp sunuma katılmalarını sağlamak zorundadırlar. O kişi ya bilgisayar ya da telefondan görüntülü olarak sunuma katılmalıdır.

Bitirme sunum programımız perşembe günü saat 14:30-15:00 civarında bitecektir ve sonrasında (15:00 da) amfide bir araya gelerek öğrencilerimize danışmanları tarafından katılım belgeleri verilecektir.

En son olarak topluca fotoğraf çektirerek Perşembe günü yüz yüze programımızı sonlandıracağız.

Ayrıca,  yüklediğiniz bitirme tezi dosyalarınız incelenecek ve sizlere eksikleriniz bildirilecektir. Bu eksiklikleri tamamlayıp Bitirme projesi son dosya yükleme arayüzünden tekrar yükleyeceksiniz. Düzeltmelerini yapıp dosya yüklemesini tamamlamayanların mezuniyet belgesine onay verilmeyeceğini de sizlere bildirmek isteriz.

Başarılar diliyoruz.

2022-2023 Bahar Dönemi Bitirme Projeleri ve Mühendislik Tasarımı Çevrimiçi Sunum Programı
Çevrimiçi Programa Katılacak Öğrenci Listesi

2022-2023 Bitirme Projeleri Yüz Yüze Sunum Programı