Şubat

Bölümümüz Öğrencilerinden 2 kişiye Burs İmkanı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

BURS DUYURUSU
KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde Lisans eğitimi gören, ihtiyaç sahibi iki (2) öğrencimize burs verilecektir. Bursun amacı, eğitim hayatlarına öğrencilerimize maddi açıdan destek olmak ve böylece öğrencilerin daha iyi bir geleceğe sahip olmalarına yardımcı olmaktır.

Başvurular 20 Şubat – 5 Mart 2024 saat 17:00’ye kadar Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayten ATASOY’ a elden teslim edilecektir.

BURS BAŞVURUSU ADAYLIK KOŞULLARI

A) Burs verilecek adaylarda aranılan nitelikler

• KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünde Lisans eğitimi yapıyor olmak
  • T.C vatandaşı olmak
  • Ailenin mal varlığı ve gelir durumuna göre maddi desteğe ihtiyacı olmak
  • Kazanç getiren herhangi bir işte çalışmamak
  • Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) dışında başka bir kamu ve özel kurumdan maaş, ücret veya burs almamak

B) Burs verilecek adaylarda aranacak başarı koşulları

• Genel başarı ortalaması 4 üzerinden en az 2 (bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmalı
  •  Burs verilecek öğrenciler lisans öğrencileridir.

BAŞVURU SAHİBİNDEN İSTENİLECEK BELGELER

Burs Başvuru Formunun ekinde istenilecek belgeler; (Burs Başvuru Formu için tıklayınız)

1. Dilekçe (Kendinizi kısaca ifade ettiğiniz bursa neden ihtiyaç duyduğunuzu içeren imzalı)

2. Aile Bireylerinin TAMAMINI Gösteren Vukuatlı Aile Nüfus Kayıt Tablosu (Anne ya da baba E-Devleti üzerinden alınacak)