Şubat

KAPATILAN LİSANS DERSLER VE DERS EKLEME-ÇIKARMA

Bölüm Başkanlığı

DERS YAZILIMLARI SONUCU KAPATILACAK OLAN DERSLER

2020-2021 Bahar Dönemi ders yazılımları sonucu yeterli sayıda öğrenci yazılım yapmadığı için bazı dersler kapatılacaktır. Bu derslere yazılan öğrencilerin ders ekleme-çıkarma süresi içerisinde belirtilen diğer derslere yazılmaları gerekmektedir.

Ders Ekleme- Çıkarma formu bölüm web sayfası EE ONLINE --> BÖLÜM FORMLARI sekmesinde  yer almaktadır. Ders ekleme ve/veya çıkarma yapacak öğrencilerimiz bu formu doldurup, imzaladıktan sonra tarayıp, EE ONLINE --> ONLINE LİSANS sekmesinde  yer Dilekçe işlemleri ve evrak gönderme arayüzünü kullanarak göndermelidirler.

%30 İNGİLİZCE PROGRAMI

Aşağıdaki dersler sadece tekrara kalan öğrenciler için sınav amaçlı açılacaktır. Yeni yazılan öğrenciler aynı ders havuzunda açılan diğer derslerden birine geçiş yapmalıdır.

• ELK4004 - Akıllı Kontrol Sistemleri

Eski müfredata ait aşağıdaki dersler sadece sınav amaçlı açılacaktır.

• ELKE412 - Elektrik Makin.Ve Güç Sis.Lab - II
  • ELKE414 - Kontrol ve Sürücü Sis.La - II
  • ELKH412 - Endüstriyel ve Tıbbı Elektro.L
  • ELKH414 - İletişim Laboratuarı

İKİNCİ ÖĞRETİM PROGRAMI

• ELK3008 - Otomatik Kontrol Sistemleri
  • ELKE304 - Otomatik Kontrol Sistemleri
  • ELK3016 - Sayısal İşaret İşleme
  • ELKH306 - Sayısal İşaret İşleme
  • SECE306 - Sayısal İşaret İşleme
  • ELK3012 - Mikrodalga Tekniği
  • ELKH308 - Mikrodalga Tekniği
  • ELK3018 - Programlanabilir Mantık Denetleyiciler
  • SECE302 - Programlanabilir Mantık Denetleyiciler
  • ELK4010 - Medikal Görüntüleme Teknikleri (Ders ekleme formu ile yazılmak isteyenler belirli bir sayıya ulaşırsa açılabilecektir)
  • ELK4004 - Akıllı Kontrol Sistemleri
  • SECH416 - İş Hukuku

Eski müfredata ait aşağıdaki dersler sadece sınav amaçlı açılacaktır.

• ELKE412 - Elektrik Makin.Ve Güç Sis.Lab - II
  • ELKE414 - Kontrol ve Sürücü Sis.La - II

%100 TÜRKÇE PROGRAMI

Bu programdaki bütün dersler açılmaktadır. Kapatılan ders yoktur. Yazılım yapan öğrencilerin herhangi bir şey yapması gerekmez.

%100 İNGİLİZCE PROGRAMI

Aşağıdaki derse yeterli sayıda öğrenci yazılmadığı için kapatılacaktır.

• Project Management
  •

Aşağıdaki dersler İngilizce olarak verilmediğinden yazılan öğrenciler Thechnological Developments dersine geçiş yapmalıdır.

• USEC0004 - Meslek Etiği

----------------------------------------------------------------------------------