Eylül

KTÜ Elektrik Elektronik Kulübü ve IEEE KTÜ Öğrenci Kolu 2024-2025 Dönemi Yönetim Kurulu Seçimi

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

KTÜ Elektrik Elektronik kulübü ve IEEE KTÜ Öğrenci Kolu 2024-2025 dönemi Yönetim Kurulunu belirlemek için 27 Eylül Cuma günü seçim olacaktır.
Yönetim kurulunda yer almak istiyorsanız 25 Eylül Çarşamba günü saat 17:00'a kadar niyet mektubunuzu Elektrik Elektronik Kulübü Danışman Hocası Doç. Dr. Fatih Mehmet NUROĞLU hocamızın "fmn@ktu.edu.tr" adlı mail adresine göndererek adaylık başvurusunda bulunabilirsiniz.

Adaylık Şartları:
- KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencisi olmak.
- Elektrik-Elektronik Kulübüne üye olmak.
- 4. veya alt sınıflarda yer almak. Mezuniyetini geciktiren, 5. veya daha üst sınıflardaki öğrenciler yönetim kurulunda görev alamazlar.

Niyet Mektubu içeriği:
- Kişisel Bilgiler(isim soyisim, ögrenci no, bölüm, sınıf.)
- iletişim Bilgileri
- Vesikalık Fotoğraf (Ek kısmına eklenecek.)
- Konu kısmına " KTÜ Elektrik Elektronik kulübü Yönetim Kurulu Adaylık Başvurusu" yazılmalıdır.

Seçime yönelik tüm bilgiler adaylara ve üyelere seçimden önce duyurulacaktır.