Mayıs

• KTÜ
  • ELEKTRİK-ELEKTRONİK KULUBÜ
  • IEEE KTÜ STUDENT CHAPTER
  • ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  •
  • 11. Kariyer Gelişim Günleri, 27-28 Mayıs’ta online olarak Ves Virtual platformunda!
  •
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Kulübü’nün düzenlediği “Karadeniz Bölgesi’nin En Büyük Öğrenci Etkinliği” olarak bilinen Kariyer Gelişim Günleri bu yıl da fark katmaya geliyor!
  •
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın açılış konuşması ile başlayacak olan ve sektörün önde gelen firmalarından üst düzey yöneticilerinin katılacağı etkinlikte, bu sene de öğrencilere dinleyecekleri etkileyici kariyer hikayeleri ile öncü olmak ve online fuaye alanı ile iş ve staj imkanı sunmak amaçlanmaktadır.
  •
  • Etkinliğe kayıt olmak için:
  • etkinlik.kariyergelisimgunleri.com
  •
  • Etkinlik posteri için tıklayınız.