Ekim

Staj Defterleri Hakkında Duyuru (Güncellendi)

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Öğrenim durumları devam eden (ders seçimi yapacak) öğrenciler staj defteri, 2 adet anket ve staj sicil fişini tek PDF olarak 27 Ekim saat 17:00 'a kadar BYS sistemine yüklemeleri gerekmektedir. Ders seçimi yapmayacak olan (mezuniyet durumundaki) öğrencilerin ise belgelerini internet sitemizde yer alan sorumlu araştırma görevlisine atarak mülakat tarihi talep etmeleri gerekmektedir. Staj sonunda toplanacak defter ve belgelere ait gerekli bilgiler internet sitemizde yer alan staj işlemleri sekmesinde ayrıntılı olarak anlatılmaktadır. Mutlaka okuyunuz. Bu konuda tüm sorumluluk öğrenciye aittir. İnternet sitesinde yer almayan bilgi ve konular hakkında sorumlu araştırma görevlisine mail veya yüzyüze ulaşabilirsiniz.