Ağustos

Staj Ücretlerine İlişkin İşsizlik Fonu Katkısı Hakkında Duyuru

Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Stajyer öğrencilerimiz, staj yaptıkları kurumların İşsizlik Fonu katkısından yararlanmak istemeleri durumunda, Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu'nu doldurmalıdır. Formda aktarılacak tutar kısmı boş bırakılmalı, diğer tüm alanlar eksiksiz doldurulmalı ve ıslak imzalı olarak hazırlanmalıdır. Bu form, stajyer öğrenciye ücret ödendiğini gösteren banka dekontuyla birlikte KTÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği Staj Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilmelidir.
Belgeler kargo ile gönderilecekse, kargo üzerine 'Elektrik-Elektronik Mühendisliği Staj Komisyonu Başkanlığı’na' ibaresi eklenmeli ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Sekreterliği’ne gönderilmelidir. Belgeler BYS üzerinden yüklenmeyecek veya teslim alınmayacaktır. Kamuda staj yapan öğrenciler ile özel sektörde staj yapıp, kurumları İşsizlik Fonu katkısı istemeyen öğrenciler belge teslim etmeyecektir.

Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Öğrenci ve İşveren Bilgi Formu https://www.ktu.edu.tr/dosyalar/eee_7045a.pdf