Şubat

Yetersiz Yazılım Nedeniyle Kapatılan Dersler

Bölüm Başkanlığı

KAPATILAN DERSLER

Yeterince yazılım yapılmadığı için bazı dersler kapatılmış, bazıları da sadece sınav amaçlı açık turulmuştur.

Kapatılan ve sınav için açık tutulasn derslere yeni öğrenci yazılımı yapılmayacaktır.

Yazılmış olanlar varsa Ders ekleme-çıkarma tarihlerinde bu dersleri bırakarak aynı ders havuzunda açık tutulan derslerden birine yazılacaklardır.

Sadece kapatılan derslerdeki öğrencilerin bu dersleri bırakıp başka ders almalarına izin verilecektir. Açık derslerin bırakılmasına izin verilmeyecektir.

Ders ekleme çıkarma işlemleri için bölüm web sayfasında yer alan Ders ekleme-çıkarma formunu kullanınız. Bu forma aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Formu bilgisayarınıza indirip, doldurum, çıktısını alıp imzalayınuız ve fotografını çekip veya taratıp bölüm web sayfasındaki dosya gönderme arayüzünden veya elden teslim ediniz.

Form: https://www.ktu.edu.tr/dosyalar/eee_8cfc3.pdf

Dosya gönderme arayüzü: https://www.ktu.edu.tr/eee-bolumbaskanliginadosyagondermearayuzu

-----------

AŞAĞIDAKİ II. ÖĞRETİM DERSLERİ SADECE TEKRAR ÖĞRENCİLER İÇİN

LABORATUVAR VE SINAV AMAÇLI AÇILACAKTIR

ELK3004 - Güç Elektroniği Devreleri
ELKE306 - Güç Elektroniği Devreleri
ELK3014 - Mikroişlemciler
ELKE310 - Mikroişlemciler
ELKH312 - Mikroişlemciler
ELK4006 - Elektronik Cihaz Tekniği

Aşağıdaki II. Öğretim dersleri sadece sınav amaçlı açılacaktır

ELK4024 - Güç Sistemlerinin Tasarımı
ELKE416 - Yüksek Gerilim Sistem Tasarımı

Aşağıdaki II. Öğretim derslerine yeterli sayıda öğrenci yazılmadığı için kapatılacaktır.

Öğrencilerin aynı seçmeli ders havuzundaki diğer derslerden birine yazılmaları gerekir.

ELK3018 - Programlanabilir Mantık Denetleyiciler
ELK4046 - İş Hukuku

%30 İngilizce Öğrencileri için.

Aşağıdaki %30 İngil18izce programı derslerine yeterli sayıda öğrenci yazılmadığı için kapatılacaktır.

EEE4002 - Medical Imaging Techniques

Aşağıdaki dersler sadece sınav amaçlı açılacaklardır

ELK4024 - Güç Sistemlerinin Tasarımı

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------