Ocak

Yüksek Gerilim Tekniği / High Volatage Techniques

Bölüm Başkanlığı

Yüksek Gerilim Tekniği / High Volatage Techniques

Final sınavında soruların sisteme yüklenmesini tamamlayabilmek için sınav saati yarım saat ötelenmiş,tir. Bu durumda sınav başlama saatinde değişiklik yapılmış ve ve 1.Ö. için bir sorun oluşmamıştır. Ancak 2.Öüretimde değiştirilen sınav saati herhalde kaydedilmediğinden değişmedi ve eski saatte kaldı. Sına başladığında bir öğrencimiz telefonla iletişim kurarak durumu iletti. Bunun üzerine sınav bitiş saati 10:00 olarak değiştirildi. Arayan öğrencimiz ekranını yenileyince sayfa güncellendi ve sınavına devam etti. Ancak bunu yapamayan bazı öğrencilerimizin sınavları yarım saat kısa sürdü.

Ayrıca 1. Öğretimde bazı öğrencilere şekil gitmediği, bazılarına da yanlış şekil gittiği bilgisi geldi.

Bunlar değerlendirildiğinde sözkonusu dersler de belirtilen sorunları yaşayan öğrenciler için bir ek sınav yepmak gerektiği anlaşılmıştır.

Ek sınava girmek isteyen öğrenciler aşağıdaki formu doldurup, gerekçelerini de açıklama kısmına yazarak gönderebilirler. Gerekçeler incelendikten sonra ek sınava alınmasına karar verilenler tekrar sınava alınacaktır.

EK Sınav Tarihi 2 Şubat 2021, Salı Saat: 17:00

-------------------------------