Eylül

2021 - 2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi stajları için staj sonlandırma işlemleri

Endüstri Mühendisliği Bölümü

2021 - 2022 yaz dönemi stajları için staj sonlandırma işlemlerinizi 16.10.2022 tarihine kadar yapmanız gerekmektedir. Bu tarihe kadar stajlarınız BYS Staj Modülü üzerinden sonlandırılmalı ve kurumdaki staj yetkiliniz tarafından onaylanmalıdır.  Staj yetkilisi tarafından onaylanmayan staj sonlandırma sürecinin işleme alınmayacağını unutmayınız. Bu sürecin takipçisi olup staj yetkilisini bilgilendirmek öğrencinin sorumluluğundadır. Staj teslim süreci hakkında gerekli bilgi ve belgeler için Endüstri Mühendisliği Bölümü Staj Yönergesini inceleyiniz.

Not: Staj süresince ücret alındıysa, Staj ücretlerine işsizlik fonu katkısı öğrenci ve işveren bilgi formu doldurularak ücret alındığını gösterir banka dekontları ile birlikte sisteme yüklenmelidir. Stajınız tamamlandığı halde henüz ücret ödemesi bekliyorsanız ilgili form ve dekontları daha sonra fb.yeni@ktu.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.