duyurular

05

Eylül

2022 - 2023 Güz Yarıyılı Lisans Ders Programı ilan edilmiştir.

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Öğrencilerin ders kaydı yaparken aşağıdaki hususlara dikkat etmesi gerekmektedir.

Birinci Sınıflar

"TDB 1001 Türk Dili - I " ve "AİTB 1001 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I" dersleri , http://uzem.ktu.edu.tr internet adresinden uzaktan eğitimle yapılacaktır.

İkinci Sınıflar: 

"Bölüm Seçmeli (Sosyal) 1" dersi olarak  yeşil zemindeki "USEC Meslek Etiği", "USEC Bilim Tarihi" ve "HUK 2023 İş Hukuku" derslerinden yalnızca birini; "Bölüm Seçmeli (Sosyal) 3" dersi olarak turuncu zemindeki "END 2007 Mesleki İngilizce" ve "END 2005 Endüstriyel Psikoloji" derslerinden yalnızca birini seçmelidir.

Üçüncü Sınıflar: 

"Bölüm Seçmeli 5" dersi olarak  mavi zemindeki "İş Sağlığı ve Güvenliği", "Hizmet Sistemleri" ve "Yönetim Bilişim Sistemleri" derslerinden yalnızca birini; "Bölüm Seçmeli 7" dersi olarak pembe zemindeki "Sayısal Karar Verme" ve "Sayısal Çözümleme" derslerinden yalnızca birini seçmelidir.

Dördüncü Sınıflar: 

"Bölüm Seçmeli 9" dersi olarak mor zemindeki "Malzeme Yönetimi", "Sezgisel Yöntemler" ve "Çizelgeleme" derslerinden yalnızca birini ; "Bölüm Seçmeli 11" dersi olarak  sarı zeminlerdeki "Girişimcilik - I", "Montaj Hattı Dengeleme" ve "Yapay Sinir Ağları" derslerinden yalnızca birini seçmelidir.

A ve B olmak üzere iki şubeye ayrılmış dersler için; A: Öğrenci No'ları tek olan şubeyi (Tekler'i); B: Öğrenci No'ları çift olan şubeyi (Çiftler'i) ifade eder.

DERS PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN tıklayınız.