Ekim

2023-2024 Güz Yarıyılı Mühendislik Tasarımı proje grupları konu eşleştirmeleri yapılmıştır!

Endüstri Mühendisliği Bölümü

2023-2024 Güz Yarıyılı Mühendislik Tasarımı proje gruplarına konu atamaları gerçekleştirilmiştir. Atamalara ulaşmak için tıklayınız.

Herhangi bir gruba atanmamış olan Nimet GÜNAYDIN, İbrahim KARABEY, Serkan KOFOĞLU, Muhammet Fatih POLAT, Gökhan Samet BAYRAM ve Hakan BAŞ isimli öğrencilerimizin üçer kişilik gruplar oluşturarak aşağıda listelenen veya kendi belirleyecekleri konular ile Mühendislik Tasarımı Dersi Proje Konusu Tercih Formu'nu, dört tercih içerecek şekilde doldurması gerekmektedir.

• Risk Yönetimi
  • Kalite İyileştirme Araçlarının Üretim/Hizmet Firmasında Uygulanması
  • Rotalama Problemi
  • Enkaz Yönetimi

Tercih formu (bir grup için tek bir form) imzalanmış bir şekilde 10 Ekim 2023 Salı günü saat 17.00'ye kadar Arş. Gör. Aleyna Şahin'e (aleynasahin@ktu.edu.tr) elden veya e-posta şeklinde teslim edilmelidir.

Bu tarihe kadar formlarını teslim etmeyen öğrencilerimizin grup ve konu atamaları rastgele yapılacaktır!