Ocak

Mezun durumundaki öğrenciler için pandemi sürecinde staj uygulaması

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Pandemi sürecinde YÖK’ün önerileri doğrultusunda, öğrencilerimizin staj nedeniyle mezuniyetinde gecikme yaşamamaları için pandemi süresince bölüm staj uygulamalarının aşağıdaki gibi yapılması kararı verilmiştir.

1.  Mezun olma durumunda olup 4. sınıf ve üstü olan öğrencilerin bahar dönemi süresinde en fazla 30  gün olarak staj yapabileceklerdir.

2.  Staj yeri bulma öğrencilerin kendi sorumluluğundadır.

3.  Staj başvurusu yapan öğrenciler staj yapacakları kurumda iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyacaklarını ve COVID-19 riskine karşı tüm sorumluluğu kabul ettiklerini beyan ettikleri bir  “Öğrenci Staj Güvenliği Beyannamesi” imzalayacaklardır.

4.  Öğrenci Staj Güvenliği Beyannamesi’ni imzalayıp vermeyenlerin staj başvuru evrakları işleme konulmayacaktır.