Temmuz

Mezuniyet Töreni

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Bu yıl üniversite yönetimi mezuniyet törenlerinin yapılması ve Mühendislik Fakültesi olarak bütün bölümler uzaktan yapılması kararını almıştır.

Endüstri Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni; 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 1500 de başlayarak uzaktan katılımlı olarak yapılacaktır.

Mezun olan veya olacak olan öğrencilerimizin mezuniyet törenine katılmalarını bekliyoruz. Çünkü dört yıllık emekleri sonucunda hak ettikleri mezuniyetlerini pandemiden dolayı evlerinde aileleriyle birlikte izlemeleri yaşamınızda ve Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde bir anı olarak kayıta geçecektir.

Tören programında mezunlarımızın ve mezun adaylarımızın fotoğrafları sırayla ekrandan gösterilecektir. Bu nedenle törene katılacak öğrencilerimizden birer fotoğraf göndermelerini bekliyoruz. Fotoğraflar baş ve omuzlar görünecek şekilde olmalıdır (kep ve cübbe ile çekilen fotoğraflar tercih edilir, sivil fotoğraf da olabilir, fotoğraf vermek istemeyenler boş fotoğraf da gönderebilirler). Oluşturulan formu doldurup fotoğrafınızı ekleyerek gönderebilirsiniz. Forma ulaşmak için tıklayınız.

Mezuniyet Töreni programı aşağıdaki gibidir:

1) Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

2) Bölüm Başkanının konuşması

3) Mühendislik Fakültesi Dekanının konuşması

4) Makine Mühendisleri Odası Başkanının konuşması

5) Dereceye giren bölüm öğrencilerimize belgelerinin takdimi ve dereceye giren öğrencilerimizin     konuşmaları

6) Bitirme projesi sunumlarına katılan öğrencilere danışmanları tarafından Katılım Belgelerinin takdim edilmesi

7) Mezuniyet törenine katılanlara ait fotoğrafların geçişi

8) Mezuniyet andının okunması

9) Ekrandan toplu fotoğraf

10) Kep atma

11) Kapanış

Bütün öğrencilerimizi kutluyor ve katılımlarını bekliyoruz.

Mezuniyet töreni, zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Çevrimiçi bilgisi aşağıdadır.

Tören Tarihi ve Saati Çevrimiçi Bilgisi

28 Temmuz 2021