Eylül

Öğrencilerimizden Büyük Başarı

Endüstri Mühendisliği Bölümü

TÜBİTAK  Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından üniversite öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen yarışmada Erzurum Bölgesi birincilik derecesi alarak "2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları" final yarışmasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimiz, Akıllı Şehir ve Ulaşım Kategorisinde «Nesnelerin İnterneti Destekli Dinamik Yeşil Araç Rotalama Problemi» projesi ile Türkiye ikinciliği elde etmişlerdir. 10 bin TL’lik ödüle layık görülen öğrencilerimiz, projelerini TEKNOFEST kapsamında sergilemiş ve ödüllerini burada almışlardır. Bölümümüz öğrencilerini ve proje danışman hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Akıllı Şehir ve Ulaşım

İkincilik

Anıl KALTALIOĞLU

Afra Aleyna MATARACI