Aralık

Staj değerlenirme sonucu "Yarı Başarılı" ve "Başarısız" olan öğrencilerin dikkatine!

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Staj değerlendirme sonucunda "Yarı Başarılı" ve "Başarısız" olan öğrencilerin, bölüme başvurup eksikliklerini öğrenerek bu eksiklerini tamamlamaları ve staj dönemi boyunca yaptıklarını sunum olarak anlatmaları halinde stajları yeniden değerlendirmeye alınacaktır. Değerlendirme sonucunda başarılı olmaları durumunda stajları kabul edilecektir.

Öğrencilerin başarılı sayılabilmeleri için:

- Eksikliklerini staj yönergesinde istenildiği gibi tamamlayıp çıktı halinde bölüme teslim etmeleri,

- Yaptıkları stajı yönergeye bağlı olarak (uygulama kısmına ağırlık verilerek) 15 dakikalık PowerPoint sunumu halinde sunmaları gerekmektedir.

Sunumlar ileride açıklanacak çizelgeye göre 20-24 Aralık 2021 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.