Mart

Üniversitemiz öğrencileri ve akademisyenleri için Artırılmış Gerçeklik & Sanal Gerçeklik ve Katmanlı Üretim & Tasarım Eğitimleri

Endüstri Mühendisliği

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası eş başvuru sahipliğinde "Future Skills Academy/Geleceğin İşleri Akademisi" projesi yürütülmektedir. Dijital dönüşüm kapsamında geleceğin iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayabilecek iş gücünün yaratılmasına katkıda bulunmayı amaçlayan projenin faaliyetlerinden biri olarak Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezinde 42 kişiye yönelik “Artırılmış Gerçeklik & Sanal Gerçeklik” ve “Katmanlı Üretim & Tasarım” konularında 2 farklı eğitim modülü düzenlenecektir. Artırılmış Gerçeklik & Sanal Gerçeklik Eğitimi 18 Mart – 07 Haziran 2024 tarihleri arasında, Katmanlı Üretim ve Tasarım Eğitimi 18 Mart – 24 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecektir. Eğitimler üniversite öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz için ücretsiz olacaktır.

Eğitimlere başvurmak için https://www.yeniliklegelecege.com/egitim.html web adresini ziyaret edebilirsiniz.