Eylül

Üniversitemiz öğrencilerinin Üniversitemiz birimlerinde kısmi zamanlı çalışma imkanı

KTÜ Mühendislik Fakültesi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Üniversitemiz öğrencilerinin kısmi zamanlı çalışma başvuru süreci başlamıştır. Başvurular 5 Ekim 2023 tarihine kadar başvuru formu ile ilgili birimlere yapılacaktır.

Kısmi zamanlı çalışmak isteyen öğrencilerimizden Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulunda kısmi zamanlı çalışmak isteyenler sadece kendi birimlerine; Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında, Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ve diğer idari birimlerde (bu birimler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığından öğrenilebilir) çalışmak isteyenler ise doğrudan çalışmak istediği birime başvuru yapmalıdır.

Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru için gerekli belgeler Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı https://ktu.edu.tr/sks/kismizamanlicalisma adresinde bulunmaktadır.

Not: Bölümümüz bünyesinde kısmı zamanlı öğrenci çalıştırılmayacağından, bölüm öğrencilerimizin başvurularını belirtilen diğer birimlere yapması gerekmektedir.