Haziran

Yaz Dönemi Hizmet Stajı Stajyer İlanı

Endüstri Mühendisliği Bölümü

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak yaz dönemi stajı için 3 stajyer alımı yapacağız. 30 iş günü zorunlu hizmet stajı kapsamında gerçekleştirilecek bu staja başvurmak isteyen öğrencilerimizin;

• Genel not ortalamasının en az 2.75 olması,
• Tercihen ders dönemini tamamlamış olması,
• Staj kapsamında çalışmalarını yürüteceği bir öğretim üyesi tarafından kabul almış olması,

gerekmektedir.

Staj sürecinde stajyerlerimiz, akademideki iş hayatını gözlemleme fırsatı yakalayacak ve çalıştıkları hocalarıyla birlikte akademik çalışmalara katılacaklardır. Bununla birlikte, hizmet stajı yönergesine uygun olarak staj defterlerini düzenleyeceklerdir. Bu kapsamda bölümümüzde staj yapmayı isteyen öğrencilerimiz, bir bölüm öğretim üyemizden alacağı referans sonrası 23 Haziran 2023 Cuma gününe kadar KTÜ BYS Staj Modülü üzerinden staj başvurusunda bulunabilirler.

Staj hakkında detaylı bilgi için Arş. Gör. Fatma Betül YENİ (fb.yeni@ktu.edu.tr) ile iletişime geçebilirsiniz.