2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Bitirme Tasarım Projeleri poster sunumları gerçekleşti

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü 6. Bitirme Tasarım Proje Yarışması, 24 Mayıs 2024 Cuma günü Endüstri Mühendisliği Bölümü fuaye alanında gerçekleşti. Etkinlikte, lisans bitirme çalışmaları poster halinde sunuldu. Trabzon Valisi Sayın Aziz YILDIRIM, rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah CUVALCI ve TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gençağa PÜRÇEK, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Necati CORA, Prof. Dr. Temel VAROL, bölümümüz öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, öğrencileri ve çok sayıda izleyici etkinliğe katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği on yedi proje, jüri üyeleri Sayın Koray TOPAL, Sayın Hülya ÇOLAK, Sayın Serpil KADIOĞLU, Sayın Fatih Suat OYMAN, Sayın Şeyda YILMAZ ve Sayın Eren YILMAZ tarafından titizlikle değerlendirildi.

Yarışmada, Serhat KÖSE, Nadir ASLAN, Ahmed Enes DEMİRYÜREK ve Olkan KELLEVEZİR, Doç Dr. Gökhan ÖZÇELİK danışmanlığında yaptıkları "Afet sonrası dron entegreli sürdürülebilir kan tedarik modeli" başlıklı projeleriyle birinciliği elde etti. Doç Dr. Ertuğrul AYYILDIZ danışmanlığında yaptıkları "Yenilenebilir enerjiyle çalışan elektrikli araç şarj istasyonu ağ tasarımı" başlıklı projeleriyle Ayşe Miray AKBIYIK, Esma BABACAN, Muhammet Umut ALAGÖZ ve Murat ŞAHİN ikinci olurken, Dr. Behice Meltem KAYHAN danışmanlığında yaptıkları "PVC sektöründe faaliyet gösteren bir firmada Endüstri 4.0 ilkelerine dayalı görüntü işleme uygulaması" başlıklı projeleriyle Seyit Ahmet BAĞCI, Mustafa Taha KAYAALP, Zehranur SEBETCİ ve Leyla ARSLAN üçüncü oldu.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Sayın Aziz YILDIRIM, Sayın Hamdullah CUVALCI ve Sayın Temel KOTİL tarafından verildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere danışman öğretim üyeleri tarafından katılım belgesi verildi.

Etkinliğimize desteklerinden dolayı Sayın Koray TOPAL, Sayın Berka YANMIŞ, Sayın Fatih Suat OYMAN, Sayın Ertuğ ÜNAL, Sayın Mehmet Burak BİLİCİ ve Sayın Burak ÇAKIR'a teşekkür ederiz.

25 Mayıs 2024