haberler

9. dönem öğrencilerimiz mezun oldu

9. dönem mezun öğrencilerimiz için ilk tören, Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri, akademik ve idari personel ile mezun öğrencilerimizin ailelerinin katılımıyla bölümümüz MA1 amfisinde saat 11.30'da gerçekleştirildi.

Törende, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hüseyin Avni ES'in açılış konuşmasının ardından, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüzü birincilikle bitiren Ayşe ŞAHİN, ikincilikle bitiren Kıymet BOYRAZ ve üçüncülükle bitiren Atakan SAĞIR duygularını ifade ederek teşekkür konuşmalarını gerçekleştirdiler. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edildikten sonra kep atma merasimiyle Endüstri Mühendisliği 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni sona erdi.

Mezun öğrencilerimiz Mühendislik Fakültesi de toplu olarak bir tören düzenlendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 56. Dönem Mezuniyet Töreni, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı, KTÜ Mühendislik Fakültesi öğretim üyeleri ve mezun ailelerinin katılımıyla KTÜ Stadyumu'nda saat 16.00'da gerçekleştirildi.

KTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak mezunlarımızı tebrik ediyor, yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

 

Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninin kaydını buradan izleyebilirsiniz.


09 Temmuz 2023