All In One Vaka Analizi Yarışması

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü tarafından her yıl düzenlenen All In One Ulusal Vaka Analizi Yarışması, 4 Mayıs 2024 tarihinde Makine-Endüstri Mühendisliği Bölüm Binası'nda büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Gün boyu süren etkinlikte 170'ten fazla katılımcı ağırlandı.

Etkinlik kapsamında yarışmacılar, gerçek vakaları çözme fırsatı buldular. Yarışmada dereceye giren ilk üç takıma ödüller takdim edildi. Ayrıca, etkinlik süresince gerçekleştirilen seminerler, katılımcılara önemli bilgiler sundu ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulundu. Fuaye alanlarında sunulan ikramlar, katılımcıların ve yarışmacıların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

All In One, hem öğrencilerin analitik becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı hem de sektörle ilgili güncel bilgiler edinmelerine katkıda bulundu.

07 Mayıs 2024