Bölüm Öğrenci Kulübümüz KTÜ EMK Farkındalık Zirvesi (FAZ) Etkinliğini Gerçekleştirdi

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (KTU EMK), 19 Mart 2024 tarihinde "Sürdürülebilirlik: İklim Krizi" temalı FAZ etkinliğini düzenledi. 400'ün üzerinde katılımcının ilgisini çeken etkinlik, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Etkinlik kapsamında, sürdürülebilirlik ve iklim krizi ile ilgili çeşitli seminerler ve atölye çalışmaları düzenlendi. Alanında uzman konuşmacılar, günümüzün en önemli küresel problemlerinden biri olan iklim krizinin nedenlerini ve sonuçlarını ele aldı.

Konuşmaların yanı sıra, katılımcıların farklı firmaların sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarını öğrenmeleri ve network kurmaları için fuaye alanı da organize edildi. Etkinlik aralarında düzenlenen çekilişler de katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

20 Mart 2024