haberler

Bölümümüz 8. dönem öğrencileri mezuniyet töreni

2011-2012 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan bölümümüzün 8. dönem öğrencileri 23 Haziran 2022 Perşembe günü yapılan tören ile mezun olmuştur. Törenin ilk kısmı, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri, Endüstri Mühendisliği Bölümü Akademik ve İdari Personeli ve mezun öğrencilerimizin ailelerinin katılımı ile MA1 amfisinde saat 13.00’da gerçekleştirilmiştir.
 
Mezuniyet töreni cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatan toprakları için can veren aziz şehitlerimize saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamıştır. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Emrullah DEMİRCİ’nin açılış konuşmasının ardından 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında bölümümüzü birincilikle bitiren Elif ÖZÇELİK, ikincilikle bitiren Tuğçe SONÇAĞ ve üçüncülükle bitiren Ceyda AL duygu ve düşüncelerini ifade ederek teşekkür konuşmalarını gerçekleştirmişlerdir. Dereceye giren öğrencilerimize hediyelerinin verilmesinin akabinde kep atma merasimi ile Endüstri Mühendisliği 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı mezuniyet töreni son bulmuştur. 
 
Törenin ikinci kısmı tüm mühendislik fakültesi mezunları için toplu olarak düzenlenmiştir. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 55. Dönem Mezuniyet Töreni saat 16.00 da KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Belediye Başkanları, KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı, KTÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri ve mezun ailelerinin katılımı ile KTÜ Stadyumu’nda gerçekleştirilmiştir.
 
KTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü ailesi olarak mezunlarımızı tebrik ediyor yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

24 Haziran 2022