haberler

Bölümümüzün 10. Dönem Mezuniyet Coşkusu

2020-2021 eğitim-öğretim yılında aramıza katılan öğrencilerimiz, mezuniyetlerini büyük bir coşkuyla kutladılar.

Bölümümüzün 10. dönem mezunları için ilk tören, Dr. Behice Meltem KAYHAN’ın sunumu ile bölüm akademik ve idari personeli ve mezunlarımızın ailelerinin yoğun katılımıyla 27 Haziran Perşembe günü MA2 amfisinde gerçekleştirildi. Tören, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK ve vatan toprakları için can veren aziz şehitlerimize saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra, Bölüm Başkan Vekili Doç. Dr. Ertuğrul AYYILDIZ açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Bölümümüzü birincilikle tamamlayan Sueda AKAY, ikincilikle tamamlayan Serhat KÖSE ve üçüncülükle tamamlayan Sema Nur KERVAN, duygu ve düşüncelerini paylaştıkları konuşmalarının ardından bölüm öğretim üyelerimiz tarafından plaketlerle ödüllendirildiler. Eğitimleri sırasında TÜBİTAK ve üniversitemiz BAP birimi proje desteklerinden yararlanarak başarı gösteren öğrencilerimize ise danışmanları tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Törenimiz, her yıl olduğu gibi, öğrencilerimizin kep atarak mezuniyetlerini doyasıya kutlamalarıyla sona erdi.

Aynı gün öğrencilerimiz, Mühendislik Fakültesinin düzenlediği toplu mezuniyet töreniyle mezuniyetlerini ikinci kez kutlama fırsatı buldular. Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 57. Dönem Mezunları için hazırlanan tören, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Mühendislik Fakültesi Dekanı, fakülte öğretim üyeleri ve mezun ailelerinin katılımıyla KTÜ Stadyumu'nda görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

KTÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü olarak, mezunlarımızı tebrik ediyor ve kendilerine yeni hayatlarında başarılar diliyoruz.

Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninin kaydını buradan izleyebilirsiniz.


01 Temmuz 2024