haberler

Geleceğini Netleştir 2024

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü KTÜ EMK tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen GEN Etkinliği bu yıl 5 Mart tarihinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. 500'den fazla katılımcının bir araya geldiği etkinlikte, Türkiye'nin lider firmalarından alanında yetkin konuşmacılar kariyer ve gelecek planlaması ile ilgili bilgiler paylaştı.

Etkinlikte, seminerler, workshoplar, çekilişler ve fuaye alanı gibi çeşitli aktiviteler yer aldı. Konuşmacılar, seminerlerinde katılımcılara sektör hakkında bilgiler verirken, iş ve staj imkanları hakkında da tavsiyelerde bulundular. Eş zamanlı olarak düzenlenen workshoplarda ise katılımcılar, pratik bilgiler edinebilme imkanı buldular.

Fuaye alanında ise katılımcılar, firmaların standlarını ziyaret ederek network imkanı buldular. Ayrıca, çeşitli ürünlerden oluşan çekilişler de gerçekleştirildi.

GEN Etkinliği, katılımcıların kariyer hedefleri netleştirmeleri ve gelecek planları yapmaları açısından oldukça faydalı geçti.


06 Mart 2024