"Karar Verme Yöntemlerinde Davranışsal Boyutlar" başlıklı seminer gerçekleştirildi.

Bölümümüz, lisansüstü öğrencileri için değerli bir seminere ev sahipliği yaptı. "Karar Verme Yöntemlerinde Davranışsal Boyutlar" başlıklı seminer, 10 Mayıs 2023 tarihinde çevrim içi gerçekleştirildi.

Seminerde, karar verme süreçlerinde karar vericilerin ön yargılarının kararları nasıl etkileyebileceği üzerinde odaklanıldı. Delft Teknoloji Üniversitesi'nde doktora yapan Pelin GÜLÜM TAŞ, son çalışmaları ve kendi deneyimlerinden yola çıkarak önemli davranışsal faktörleri katılımcılara aktardı. Gerçek dünya örnekleri ve uygulamaya yönelik yaklaşımıyla seminer, büyük ilgi gördü.

Bu seminerin kaydına buradan erişebilirsiniz.

Bu önemli seminerin gerçekleşmesiyle birlikte, Endüstri Mühendisliği bölümü öğrencileri karar verme süreçlerindeki davranışsal boyutları daha iyi anlama ve değerlendirme fırsatı buldular.

10 Mayıs 2023