KTÜEMK, 7. IndEvo Etkinliği ile Bulut Bilişim ve Makine Öğrenmesine Odaklandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü (KTÜEMK), teknoloji dünyasındaki en son trendleri ele alan yıllık IndEvo etkinliğini bu yıl "Bulut Bilişim ve Makine Öğrenmesi" teması altında, Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. 1100’den fazla katılımcının ağırlandığı etkinlik, Rektör sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

Bu özel etkinlik, Türkiye’nin önde gelen firmalarını ve alanında uzman konuşmacıları bir araya getirerek katılımcılara hem bilgi paylaşımı hem de önemli iş ağı kurma fırsatları sundu. Seminerler, katılımcıların sektör liderlerinden değerli bilgiler edinebilmeleri için ideal bir ortam sağlarken, eş zamanlı olarak düzenlenen workshoplar, pratik ve interaktif öğrenme deneyimleri için imkan tanıdı.

Etkinlik sırasında, katılımcılar hem eğlenme hem de yeni bağlantılar kurma fırsatı buldukları bir fuaye alanından da yararlandılar. Ayrıca, heyecan verici çekilişler, etkinliğin dinamizmini artırarak katılımcıların keyifli vakit geçirmelerini sağladı.

KTÜEMK tarafından düzenlenen IndEvo, bulut bilişim ve makine öğrenmesi gibi kritik konularda farkındalık yaratma ve eğitim sağlama konusunda önemli bir adım oldu. Etkinlik, akademik ve profesyonel dünyanın önde gelen isimlerini bir araya getirerek, öğrencilere ve katılımcılara ilham veren ve bilgi dolu bir deneyim sundu.

02 Ocak 2024