KTÜEMK, 'Ne İstemediğimi Biliyorum' Temalı Kariyer Etkinliği ile Farkındalık Oluşturdu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübü, 19 Aralık'ta Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde 'Ne İstemediğimi Biliyorum' başlığı altında düzenlediği 'CAREER' etkinliğiyle kişisel gelişim ve kariyer planlamasına dair farkındalık yarattı. Etkinlik, QNB Finansbank'ın insan kaynakları yöneticileri ve eğitmen Mine Öztürk'ün katılımıyla gerçekleşti. Katılımcılar, kariyer planlamalarında önemli ipuçları aldı ve samimi bir iletişim ortamında bilgi alışverişinde bulundular. Etkinlik, öğrencilere ve genç profesyonellere kariyer yollarını şekillendirme konusunda rehberlik etmek amacıyla düzenlendi.

02 Ocak 2024