haberler

Öğrencilerimiz, TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B programları kapsamında destek almaya hak kazandı.

Endüstri Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Ömer Faruk YILMAZ’ın akademik danışmanlığında lisans öğrencilerimiz tarafından yürütülen iki bitirme projesi TÜBİTAK destek programlarından destek almaya hak kazandı.

Esra DEMİRBİLEK, Yonca DOĞU, Aylin KARAOĞLU ve Berfin ÇETİNKAYA'nın yürüttüğü “Metasezgisel bir algoritma kullanarak bir işletmenin kapasite planlamasının yapılıp üretim çizelgelemesinin oluşturulmasına ait örnek bir uygulama” başlıklı bitirme projesi TÜBİTAK “2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme” ve “2209-B - Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği” programları tarafından desteklenmeye,

Melike ÖZKAN, Kübra Buse DİNÇER ve Esra Nur ARICI'nın yürüttüğü “Bir çay üretim işletmesinde ihtiyaç planlama ve satın alma süreçlerini yalınlaştırılması amacıyla yöntembilimine ait örnek bir uygulama” başlıklı bitirme projesi de TÜBİTAK “2209-A- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” tarafından  desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğrencilerimizi ve öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.


18 Mayıs 2022