14 Mart Tıp Bayramı KTÜ Farabi Hastanesi'nde Yapılan Etkinlikle Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları sabah meydandaki Atatürk anıtına çelenk koyulması ile başladı. Ardından KTÜ Farabi Hastanesi Prof. Dr. Aydın İnal Amfisi'nde yapılan etkinlikle devam etti. Buradaki etkinliğe KTÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neşe Kaklıkkaya ve yardımcıları, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş ve yardımcıları, Trabzon Tabip Odası Başkanı Dr. Kibar Yaşar Güven ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KTÜ Farabi Hastanesi çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra, emekli ve farklı hastanelerde çalışan hekimler katılım gösterdi.

Her yıl geleneksel olarak yapılan etkinlikte Trabzon Tabip Odası tarafından meslekte 25. 40. ve 50. hizmet yılını dolduran hekimlere plaketleri verildi.

Tüm sağlık camiası için 14 Mart Tıp Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

14 Mart 2024