Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol GÜRPINAR Ters Yüz Öğrenme Modeli Hakkında Konferans Verdi

Tıp Fakültemiz Mezuniyet Öncesi Tıp Eğitimi’nde kullanılması planlanan, Ters Yüz Öğrenme Modeli (Flipped Learning) ile ilgili Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı ve Tıp Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Erol GÜRPINAR, Prof. Dr. Aydın İnal Amfisi’nde konuşma yaptı. Prof. Dr. GÜRPINAR, 2022-2023 eğitim döneminde 149 Öğretim Üyesi ile Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uygulamaya başlanan yeni yöntem tecrübeleri hakkında bilgiler verdi. Etkinliğe, Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA başta olmak üzere öğretim üyelerimiz, doktorlar ve öğrenciler katıldı. Etkinlik sonunda Prof. Dr. Erol GÜRPINAR’a Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Neşe KAKLIKKAYA tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

10 Ocak 2024