KTÜ Farabi Hastanesi Çalışanları ve KTÜ Tıp Fakültesi Öğrencileri Köy Okuluna Kitap Bağışında Bulundu

KTÜ Tıp Fakültesi Dekanlığı’nın öğrencilerine sosyal sorumluluk kazandırmak için yürütmekte olduğu Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Tıp Fakültesi Dönem 2 Öğrencilerinden oluşan SSP05 Ekibi, KTÜ Farabi Hastanesi personeli ve yardımseverlerin desteğiyle bir araya getirilen kitaplar Trabzon Kireçhane İlköğretim Okulu'na hediye edildi.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimliği olarak bu projenin genişletilerek yaygınlaştırılması için pilot ekibimizle birlikte hazırlık çalışmalarını yürütmekteyiz. Hedefimiz Trabzon’da mevcut tüm köy okullarına çalışanlarımızın feyz aldıkları kitapları ulaştırarak öğrenci çocuklarımıza okuma zevkini aşılamaktadır.

Kireçhane İlköğretim Okulu

23 Şubat 2024