haberler

Lise Öğrencileri ile Hastane Çalışanları Çevre Temizliği Projesinde Buluştu

KTÜ Farabi Hastanesi çalışanları ve Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen, Sosyal Bilimler Proje Okulu ve Yol-İş Sendikası Ortaokulu ve Ortahisar Bilim Sanat Merkezi öğretmen ve öğrencileri “İklimin Son Çağrısı!” sloganı ile 06 Mart 2024 Salı günü 13:00-14:00 saatleri arasında bir sosyal sorumluluk etkinliğine imza attılar.

Çevre bilinci ve sürdürülebilirliği desteklemek amacıyla kuruculuğunu Mahmut Celaleddin Ökten Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğretmenlerinin yaptığı Uluslararası platformda e-Twinning “Eco Lovers: The Last Call For Climate” isimli sosyal sorumluluk projesinde KTÜ Farabi Hastanesi personelinin bir araya gelerek oluşturduğu KTÜ Fark Et Fark Yarat Ekibi ile sahil temizliği yapıldı. Haziran 2022 tarihinden başlayarak Trabzon Büyükşehir Belediyesiyle Sıfır Atık Projesine destek ve çevre kirliliğine engel olmak için iş birliği içerisinde yürütülen Trabzon Ayasofya Sahil Alanın temizliği projesinin devamı Trabzon Değirmendere Sahili’nin temizliği ile gerçekleştirildi.  

Yapılan iş birliğiyle gerçekleştirilen sahil temizlik etkinliğine katılım ve ilgi görülmeye değerdi. Dünyada yaşayan insanlar olarak atıklarımızı atık kutularına atarak, doğal alanlarımızı temizleyerek, benzer projeleri gerçekleştirerek çocuklarımıza yaşanabilir bir Dünya bırakabiliriz…


07 Mart 2024