etkinlikler

Bölüm Başkanımız Trt Trabzon Radyosuna Konuk Oldu

Bölüm Başkanımız Sayın Prof.Dr. A.Hakan YILMAZ  20 Nisan Cumatesi günü saat 11:30'da Trt Trabzon (97.0 MHz FM)  Radyosu'na konuk oldu. Prof.Dr. A.Hakan YILMAZ, Sağlık Bilimleri Ensitütüsü bünyesinde kurulan Sağlık Fiziği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programını anlattığı konuşmasında, programın kapsamı, verilen dersler, dersleri veren farklı anabilim dalları ve programın amacı hakkında bilgiler verdi.
Öğrencilerin Sağlık Fiziği yüksek lisans programını tercih etmeleri durumunda geleceklerinin nasıl şekillenebileceğini de anlatan Bölüm Başkanımız; programı başarıyla bitiren öğrenciler için iş imkanlarının bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Bölüm Başkanımız, Fizik Bölümü hakkında da bilgiler verirken, bölümümüzün faal olarak çalışmalarını sürdürdüğünü ve bünyesindeki öğrencilerin gün geçtikçe arttığını da belirtti.

TRT Trabzon radyasouna Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Sayın A.Hakan YILMAZ'ı ağırladığı ve bu önemli konuda konuşma fırsatı verdiği için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Fizik Bölüm Başkanlığı