Birim İç Değerlendirme Raporu Hazırlıkları Toplantısı Düzenlendi

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2022 yılı içerisinde 5 yıl süre ile “Akredite” edilen Üniversitemizde 2022 yılı Kurum İç değerlendirme Raporunun hazır çalışmaları kapsamında Daire Başkanlıklarımıza ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimine (BAP) yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemizin Stratejik Plan ve Kaliteden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Ali Haydar DOĞU tarafından; kurum iç kalite güvencesi sisteminin geliştirilmesinin etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla daire başkanlarımız ile başkanlık ve BAP birim kalite komisyonu üyelerinin katıldığı toplantıda; 2022 yılı Birim İç Değerlendirme Raporlarının hazırlanmasında dikkat edilecek hususlar, birimlerimizin Üniversitemiz kalite sürecine vereceği katkılara ilişkin bilgilendirme sağlanmıştır.

05 Ocak 2023