Çevrim İçi Performans Değerlendirme Sistemi İçin Hazırlıklar Sürüyor.

Üniversitemizin İnsan Kaynaklari Yönergesi doğrultusunda, Genel Sekreterlik tarafından eylem planına alınan “İdari Personeller İçin Çevrim İçi Performans Değerlendirme Sisteminin Geliştirmesi” eylemi için üniversitemizin Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk ÖZTÜRK’ün başkanlığında; Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Öğr. Gör. Engin KALAYCI, Personel Daire Başkanlığı Kadro ve İstatistik Şube Müdürlüğünden Öğr. Gör. Hülya KÖSE, İdari Personel Şube Müdürlüğünden Şube Müdürü Funda GÜLEŞ, Planlama, Eğitim ve Performans Şube Müdürlüğünden Öğr. Gör. Mustafa TONYALI ve Abdulsamet ÜÇÜNCÜ katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda 2023 yılında uygulamaya alınması planlanan idari personel performans değerlendirme sisteminin çevrim içi olarak, bilgi yönetim sistemi aracılığı ile yapılabilmesi için gerekli çalışmaların tüm birimlerin katkıları ile yürütülmesine karar verildi.

08 Eylül 2022