haberler

Enstitü Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz Genel Sekreterliği koordinasyonunda ve sürece ilişkin paydaşlarımızdan oluşturulan çalışma gruplarının katkılarıyla yürütülen Genel Sekreterlik  180 Günlük Eylem Planlarında (1,2,3,4 ve 5.)  Enstitü Bilgi Sistemi Yazılımı İçin İş Planı Hazırlanması, Tamamlanması planlanmıştır.

Eylemle enstitülerin ve lisansüstü öğrencilerinin tüm iş ve işlem süreçlerinin çevrim içi ortamda yürütülmesini sağlayacak çevrim içi bir sistem geliştirilmesi için birinci eylem planı döneminde enstitüler arasında bir çalışma grubu oluşturulmuştu. İkinci eylem planı döneminde ise çalışma grubu ile toplantılar yapılmıştır. Enstitülerin çevrim içi sistemden beklentileri yazılı olarak alınmış ve yine çalışma grubu tarafından planlanan sistem için yapılandırılmış tasarım çalışmaları yapılmıştır. 3. Eylem planı döneminde ise yazılım geliştirme çalışmasına başlanmış ve 1 nolu iş paketi çalışması tamamlanmıştır. 

Dördüncü ve Beşinci eylem döneminde de Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yazılım grubu tarafından Enstitü Bilgi Sisteminin yazılım süreci tamamlanmış ve Üniversitemizin Enstitü Müdürlerine, Müdür Yardımcılarına, Enstitü Sekreterlerine ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı personeline yönelik bilgilendirme gerçekleştirilmiştir.


07 Kasım 2022