haberler

Enstitü Bilgi Sistemi (EBS) Bilgilendirme Eğitimi Verildi

Enstitülerin, anabilim dallarının ve lisansüstü öğrencilerinin, lisansüstü eğitim ile ilgili tüm iş ve işlem süreçlerinin yürütülmesini ve takibini sağlamak üzere tasarlanan “Enstitü Bilgi Sistemi (EBS)” yazılımı için yazılım geliştirme süreci tamamlanmıştır. Söz konusu yazılımın tüm paydaşlara tanıtımı ve tüm paydaşların yazılım ile ilgili ön eğitim sürecinin gerçekleştirilmesi amacıyla, KTÜ Memur Akademisi kapsamında çevrimiçi ortamda bir bilgilendirme eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Bilgilendirme toplantısına, Üniversitemiz  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemil RAKICI, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Üniversitemiz Enstitü Müdürleri, Enstitü Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Bölüm Başkan Yardımcıları, Anabilim Dalı Başkanları, Enstitü Sekreterleri, Enstitülerimizin İlgili personelleri, lisansüstü program yürüten bölüm/anabilim dalı sekreterleri ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının ilgili personelleri katılım sağlamışlardır.

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından sunumu gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına 181 kişi katılımıyla tamamlanmıştır.

 


22 Aralık 2022