haberler

Enstitü, Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Sekterlerimizle İstişare Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz bünyesindeki enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul sekreterlerimizle 2022 yılı değerlendirmesi, 2023 yılında uygulanacak mali işlemlerin birleştirilerek tek merkezden yürütülmesi ve 2023 yılına ilişkin planlamaların görüşüldüğü toplantı düzenlendi.

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER başkanlığında, enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokul sekreterlerimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda;

Birimlerimizin. Üniversitemiz tarafından 2022 yılında uygulamaya alınan eylem I programlara ilişkin geri bildirimleri ve birimlerindeki insan kaynağı, fiziki durumlarına dair görüş ve talepleri alındı. 2023 yılı itibarı ile uygulanacak satın alma işlemlerinin tek merkezden yürütülmesi kapsamında birimlerimizin ve oluşturulan satı alma işlemleri şube müdürlüğünün sorumluluklarını içeren sunum gerçekleştirildi.

Yine aynı toplantıda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın teşrifleri ile emekli olacak Fen Bilimleri Enstitüsü Sekreteri Ayşe BAYRAKTAR ve Of Teknoloji Fakültesi Sekreteri Hasan Dursun CEVAHİR’e Üniversitemize verdikleri katkıdan dolayı teşekkür plaketi verildi.


18 Ocak 2023